juffers - interieurarchitectuur
Esther Hendriks esther@juffers.nl
0645772865

 

 Strandwest - Annelies van Limbeek 2013

 

 

“Het begon allemaal met de ‘simpele’ wens om de open haard in onze woonkamer te vervangen door een gesloten houthaard.  Dan waren we meteen die lompe, ouderwetse schouw en ombouw kwijt. De nieuwe glazen hoekhaard was snel gevonden en afspraken omtrent de inbouw werd gepland. Voor de sloop zochten we contact met onze vaste aannemer die tijdens de voorbespreking met een aantal interessante vragen kwam, zoals: Wat doen we met de vloer en het plafond? Wat met de gaten in de muren en de aanhechting op de bestaande Spachtelputz?
Een totale reorganisatie was het gevolg. Alles ging op de schop en plotseling stonden we voor meer keuzes dan ons lief was. Van kleurstellingen en nieuw meubilair tot infrastructurele voorzieningen als elektriciteit en netwerkaansluitingen.
 
Gelukkig wisten we daar Ester Hendriks aan onze zijde. Haar creatief inzicht deed ons steeds gaan voor het toch net even mooiere en slimmere. Haar ervaring voorkwam dat we basisvoorzieningen over het hoofd zagen. Dit alles met een voortdurend oog op onze wensen en onze inzichten.
Nu, een jaar na de oplevering gaat er geen dag voorbij zonder dat ik geniet van onze mooie woonkamer of geniet van het praktisch gemak van op zich eenvoudige zaken zoals de plaatsing van contactdozen in de vloer.”
 

Waarder - Bert Dikmans